SIA AR Partneri

Žogs

Šūnu polikarbonāta žogs

Droši pasargās jūsu īpašumu no trokšņa

Pasargāt savu īpašumu no ziņkārīgiem skatieniem, ļaunprātīgas izmantošanas un nevajadzīga trokšņa var ne tikai uzticami, bet arī estētiski, ja to darāt ar polikarbonāta materiāla žogu.

Polikarbonāts ir sintētisks polimērs, kas pēdējā laikā kļūst arvien populārāks. Tam ir pārsteidzoši labas fiziskas un mehāniskas īpašības, kas ļauj šo materiālu plaši pielietot dažādās jomās.

Polikarbonāta žogi izskatās ļoti jauki un ir kvalitatīvi. Šāds žogs piestāvēs gan necilai dārza mājiņai, gan iespaidīgam ģimenes namam. Polikarbonāta žogu veido no metāla rāmja un polikarbonāta loksnēm. Dažreiz žoga pamatni veido no citiem materiāliem, piemēram, koka vai ķieģeļiem. Žoga veidošanai Jūs varat izmantot dažādu formu un krāsu polikarbonāta loksnes. Ārkārtīgi eleganti ap īpašumu izskatīsies kalumu žogs ar polikarbonāta loksnēm.

Šūnu polikarbonāta žogus ir vienkārši uzturēt. Polikarbonāts nav regulāri jāpārkrāso kā tas ir ar koka vai metāla žogiem. Dažreiz varat to noslaucīt ar drāniņu vai noskalojiet to ar ūdeni no dārza šļūtenes.

Šāda žoga vislabākā īpašība ir lieliska skaņas izolācija. Pat trokšņainā apkārtnē, Jūs varat radīt mazu miera ostu ap savu īpašumu. Polikarbonāta žogs der arī vasarnīcām, jo tas neaiztur saules gaismu, tamdēļ neļaus nonīkt ēnā nevienam pie sētas iestādītam augam.

Cilvēkiem, kam patīk darīt pašu rokām, patiks šī žoga vienkāršā uzstādīšana, ikkatrs spēs uzkonstruēt savu žogu pat. Galvenais ir labi izvēlēties žoga stabus, uz kuriem balstīsies polikarbonāta loksnes. Taču, ja pašam laika žoga izgatavošanai nav, varat lūgt to darīt speciālistam.

Nav iespējams nerunāt par finansēm, kas nepieciešamas šāda žoga izbūvei. Jāsaka, ka polikarbonāta žoga cena Jūs iepriecinās. Iegādājoties polikarbonātu uzņēmumā PLASTILUX-GROUP, Jūs atradīsiet materiālus, kas vislabāk iekļausies Jūsu atvēlētajā budžetā. Ja vēlaties žogu ar īpaši ilgu mūžu, pievērsiet uzmanību polikarbonāta zīmolam ROYALPLAST. Savukārt zīmola POLYNEX polikarbonātu raksturo optimāls līdzsvars starp cenu un kvalitāti. Ja Jūsu līdzekļi ir ierobežoti, izvēlieties polikarbonāta zīmolu SUNNEX.

Visi uzņēmuma PLASTILUX-GROUP polikarbonāta veidi ir augstas kvalitātes materiāls, kas uzticami kalpos Jums daudzus gadus, aizsargās jūsu īpašumu pret salu un karstu sauli, pret lietu un troksni, kā arī pret triecieniem un netīrumiem. Šis praktiskais un skaistais materiāls ir labākā Jūsu īpašuma pasargāšanai un dārza rotāšanai ieguldītā investīcija polikarbonāta veidi ir augstas kvalitātes materiāls, kas uzticami kalpos Jums daudzus gadus, aizsargās jūsu īpašumu pret salu un karstu sauli, pret lietu un troksni, kā arī pret triecieniem un netīrumiem. Šis praktiskais un skaistais materiāls ir labākā Jūsu īpašuma pasargāšanai un dārza rotāšanai ieguldītā investīcija.

 

Polikarbonāta Cenas

Šūnu polikarbonāta loksnes - 6m x 2.1m

KlaseBiezumsKrāsaGarantijaCena ar PVN
SELLEX INSIDE4 mmCaurspīdīgs10 gadi55.00 EUR
GREENHOUSE-NANO4 mmCaurspīdīgs10 gadi85.00 EUR
SELLEX INSIDE6 mmCaurspīdīgs10 gadi85.00 EUR
SUNNEX6 mmKrāsains12 gadi100.00 EUR
SUNNEX8 mmCaurspīdīgs12 gadi120.00 EUR
SUNNEX8 mmKrāsains12 gadi135.00 EUR
SUNNEX10 mmCaurspīdīgs12 gadi140.00 EUR
SUNNEX10 mmKrāsains12 gadi155.00 EUR
SUNNEX16 mmCaurspīdīgs12 gadi240.00 EUR
SUNNEX16 mmKrāsains12 gadi270.00 EUR