0 Items - 0.00
0
  • Grozā nav produktu.

Paplāksne

Paplāksne

Paplāksne

Termiskā Paplāksne

Efektīva aizsardzība pret siltuma zudumu

Paplāksnes ir universāls šūnu polikarbonāta stiprinājuma elements. Paplāksnēm ir divi uzdevumi: tieši pievienot polikarbonāta loksnes karkasa šķērslatām un izolēt stiprinājuma vietas, lai neļautu būvē iekļūt nokrišņiem un aukstumam. Tas pasargā polikarbonāta loksnes no ārējās vides ietekmes. Tātad šai detaļai (paplāksnei) jābūt augstas kvalitātes, drošai, izturīgai pret ārējo ietekmi un mehānisku slodzi. Tieši šādas paplāksnes šūnveida polikarbonāta konstrukcijām piedāvā uzņēmums PLASTILUX-GROUP.

Kas jums jāzina par šiem produktiem? Paplāksnes ļauj piestiprināt šūnu polikarbonāta loksnes tieši konstrukcijas rāmim.

Termiskās paplāksnes neierobežo polikarbonāta lokšņu paplašināšanos siltos laikapstākļos. To nodrošina nedaudz lielāks caurumam polikarbonāta loksnē un īpaša putu plastikāta blīve. Galvenais termiskās paplāksnes stiprinājuma elements ir skrūve, kas polikarbonāta loksni piestiprina konstrukcijas rāmim. Atšķirībā no tradicionālās stiprināšanas metodes ar metāla skrūvēm, paplāksnes efektīvi noblīvē vietas, pa kurām konstrukcijā var ielauzties aukstums.

Termiskās paplāksnes ir ļoti viegli lietot – skrūve tiek paslēpta zem īpaša stingri fiksējama vāciņa. Tādējādi paplāksne padara konstrukciju ne vien izturīgu un praktisku, bet arī kārtīgu un elegantu.

Iegādājoties paplāksnes polikarbonātam uzņēmumā PLASTILUX-GROUP,  par saprātīgu cenu Jūs iegūsiet garantētu kvalitāti unikālam produktam.

Paplāksnes Cenas

Termiskā Paplāksne Pasūtīt
Nosaukums Artikuls Krāsa Cena (EUR)
Termiskā Paplāksne БН Bronza 0.40 EUR
Termiskā Paplāksne БН Caurspīdīga 0.30 EUR

Saistītās Preces

Sienas profils

Sienas profils

Sienas profils paredzēts ērtai caurspīdīgo jumtiņu nostiprināšanai un nojumju veidošanai, piestiprinot šūnu polikarbonāta loksnes pie…Lasīt vairāk
Stūra profils

Stūra profils

Stūra profils ļauj nofiksēt polirbonāta loksnes taisnā leņķī vienu pret otru. Jebkura stingra loksnes materiāla…Lasīt vairāk
Kores profils

Kores profils

Čukura jeb kores polikarbonāta profils, kā jau norāda tā nosaukums, ir paredzēts paneļu savienojumu veidošanai…Lasīt vairāk
Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. cookies). Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.

Enter your keyword